Thule Spring

Thule Spring er en av de siste nyhetene fra Thule. Vogna er kjøpt hos www.lilleprinsen.no

Jeg fikk virkelig sansen for denne lille smarte nyheten da Thule viste den frem på en stor barne messe i Tyskland i 2019.

Den kommer i veldig mange fine farge kombinasjoner, så sjekk ut lilleprisen sin nettbutikk å fin din favoritt.
Vogna koster fra 5499,- og du får kjøpt ekstra utstyr som bøyle, snack tray, sittepute, regntrekk, koppholder, reiseveske og bilstoladapter.

Thule Spring er en nett, lett liten 3 hjuling med 3 like store hjul. Fremhjulet kan låses og den triller veldig lett og godt.
Den er mer en city vogn så du får ikke den store dempingen, men den triller veldig godt på grusveier som på asfalt. Skal du ha en vogn for og gå i skogen å jogge må du sjekke ut storebroren Urban Glide 2, den har en egen anmeldelse her på bloggen.

Vogna har ikke helt flat liggestilling men ikke langt fra. Den har ikke fotbrett, men jeg vet du fint kan bruke universalt fotbrett på vogna om du ønsker dette.

Vogna har en forlengbar kalesje, som du ser så synes jeg den dekker veldig bra i utgangspunktet, så når du forlenger den dekker den virkelig bra. Da får barnet ikke noe sol på seg og ligger lunt og godt om det blåser ute.

Vogna har teleskophåndtak som kan justeres i flere høyder, jeg triller med det på det laveste og jeg er 162cm så om du er høy tror jeg du fint kan trille med håndtaket på det høyeste.
Laveste mål 98cm og høyeste 111cm.


Et stort pluss på vogna er at varekurven er super enke og komme til, den rommer godt og har fine kanter slik at du fint kan stable litt i høyden. Vogna har også en kjekk oppbevaringlomme på baksiden av ryggen.

Sittedelen er polstret og myk, selene er det mange som spør om. De som har erfaringer fra Thule Urban Glide 2 hvor selen er litt knotete, du må jobbe litt med de når du skal feste av og på vognposen, men i Spring har de laget de mye enklere og det er ikke noe stress å skifte vognpose/sittepute.

Fotbremsen sitter på høyre bakhjul, enkel å trykke ned ved låsing, og vippe opp når du skal åpne den. Tydelig og enkel å finne i sin røde farge.


Thule Spring er en super fin vogn i varmen, du kan låse opp en glidelås i kalesjen som gjør at du får veldig god lufting der, pluss du kan lufte hele ryggen. Så det blir god gjennomtrekk når det er varmt ute.

Vogna sine mål på sittedelen er:

Rygg 51cm
Sete: 26cm
Fra sete å ned til kanten til føttene: 31cm

Vogna måler bare 60cm på bakhjulene, noe som gjør den smalere en mange andre 3 hjulinger.

Det som er litt unikt og som Spring skiller seg ut fra mange andre vogner er hvordan den legges sammen, hele vogna flates men går også innover som gjør at den blir veldig smal sammenlagt, og den kan stå av seg selv, noe som er et stort pluss med tanke på lagring i en gang. Mål sammenlagt 32*45*76 cm
Den veier 9,5kg og er en utrolig kjekk liten vogn med god kvalitet, som er kjent fra Thule.

For å se mer av Thule Spring så følg meg gjerne på Instagram @barnevognhobby

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229