Nordic Cab Urban+ vs Active

Jeg har fått hjem 2 supre multifunksjons vogner fra www.mimmis.no av merket Nordic Cab!

Utrolig gøy å kunne teste å sammenligne multifunksjons vogner som disse! Om denne henger bak på sykkelen min eller vi triller en tur i skogen med joggesettet på sitter lillebror veldig godt og vogna triller så godt med de store hjulene sine.


Jeg har testet et par andre sykkelvogner men Nordic Cab sine var helt ukjent for meg.
I denne sammenligningen vil du se Urban+ 2-in-1 & Active 2-in-1:

2 veldig kjekk vogner, de kan se veldig like ut, men de har forskjellige kvaliteter og forskjellig pris.
Begge vognene har plass til 2 barn, begge vognene har oppbevaring på baksiden og begge vognene kan brukes på sykkel, til jogging og du kan feste på ski sett, så denne type vogn kan virkelig brukes hele året.

Store gode hjul med god demping slik at den ruller fint og stabilt bak sykkelen på tur.


Vognene har litt forskjellig patent på regn/vind trekket, du kan velge og feste/åpne hele trekket slik at hele fronten på vognen blir åpen, ellers kan du bruke glidelås og dra opp en del av fronten, da har du myggnett og sol skygge slik at barna får skygge fra solen og god gjennomtrekk på tur.

Urban+ har også en titte/lufte luke på toppen som gir enda bedre lufting.

Som dere ser på bildene har Urban+ også 2 små fremhjul, det er den første multifunksjon vognen med 4 hjul jeg har prøvd og ja, den føles noe mer stabil og du kommer til å bruke vogna til trilleturer.

En annen ting som skiller vognene en del er setene. Begge vognene kan du justere setene og du kan ha den i 3 posisjoner.
Urban+ skiller seg igjen ut med at du kan velge og justere hvert sete, så om det ene barnet sovner på tur han de ligge i liggestilling mens det andre kan sitte og forsatt nyte turen. Super praktisk! Og jeg er også imponert over liggestillingen på begge vognene, super bra!

Urban+ har håndbrems, den har mer komfort på sittedelen, bedre demping og er helt enkelt en vogn med mer luksus. Er du en familie som jogger, kan bruke vogna på snø og sykler mye så er denne virkelig perfekt! Er du ute etter en kjekk multifunksjon vogn med god kvalitet men ikke ønsker å bruke så mye penger er Active virkelig kjekk! Den er i en mellomklasse vil jeg si.

Lillebror på 3 år har veldig god plass i sittedelene på begge vognene. Storesøster på 6 år sitter også godt oppi. Hun er ca 115cm og lillebror er rundt 95cm.

Vognene er godkjent for 59kg totalvekt, hvorav 45kg er vekten i vogna, barna + bagasje. Resten er vognenes vekt, som avhenger litt av vogn og utstyr du har på vogna.

Som nevnt har begge vognene oppbevaring lommer på baksiden, de har begge godt med refleks, justerbart håndtak. Active har bremsen på midten bak mellom hjulene, og Urban+ har håndbrems.
Urban+ har bedre demping og bedre bremse system.

Nordic Cab Active koster 4299,- og du kan lese mer om den her: https://www.mimmis.no/nordic-cab-active-2-i-1-barnevogn-og-sykkelvogn

Nordic Cab Urban+ koster 7995,- og du kan lese mer om den her: https://www.mimmis.no/nordic-cab-urban-2-i-1-barnevogn-og-sykkelvogn-gra


For å se flere videoer og bilder av vognene, sjekk ut min Instagram side @barnevognhobby

Liker

Kommentarer